Kerst mocktail met tropische vibes

Ingrediënten

  • 1 deel Markoesa siroop

  • 1 Hibiscusbloem siroop

  • 1 uitgeperste limoen en een schijfje ter garnering

  • Crushed ice of ijsklontjes

  • *200 ml afgekoelde blue butterfly pea thee (afgekoeld) of bruiswater

  • Takje munt of rozemarijn om te garneren

Benodigdheden

  • Longdrink of cocktailglas


Bereiding

Voor een mooi kleurspel in je mocktail kun je de bloesem blue butterfly pea. Als alternatief is bruiswater ook prima. Start met 1 deel Hibiscusbloem siroop. Gevolgd door een hand crushed Ice. Een scheutje limoen sap. Een deel markoesa siroop en top af met de afgekoelde blue butterfly pea thee.

Serveer in een mooi glas en garneer met een schijfje limoen of een takje munt.

Variatie tip:

Vervang blue butterfly pea thee door bruiswater.

Vervang markoesa (passievrucht) siroop is vlierbloesemsiroop.


Vorige
Vorige

Rodebietensoep met gember en kokosmelk

Volgende
Volgende

Melasse havermoutkoekjes met rozijnen en chocolade