‘Volwaardige voeding voor een gezonder, vitaler en gelukkiger leven’

Mijn missie

The Health Collab is een samenwerking tussen jou en mij. Ik begeleid je met passie en vol overtuiging naar een vitaal, gezond en gelukkig leven. Ik doe dat door je te leren hoe je volwaardige voeding in kunt zetten die je kent uit eigen keuken en die van toegevoegde waarde is.

Ik wil dat elke vrouw zich in elke levensfase lekker in haar vel voelt en ik weet uit eigen ervaring wat de juiste voeding kan doen voor je fysieke en mentale welzijn. Ik sta je bij met mijn kennis en steun zodat je zelf de touwtjes in handen krijgt, en weer de baas wordt over je lijf en gezondheid.

Hoe pakken we het aan

Wij concentreren ons op de transformatie van je mind-set en ik geef je inzicht over de waarde van volwaardige en smaakvolle voeding bij het afvallen of bij gezondheidsklachten. Door aandacht te besteden aan voedingsproducten uit eigen cultuur verliezen we jouw persoonlijke identiteit niet uit het oog. Hierdoor zul je in staat zijn zelfstandig verantwoorde voedingskeuzes te maken, je gedrag blijvend te veranderen en een verbeterde gezondheid te realiseren.

Waarom doen we wat we doen

De helende kracht van voeding, daar geloven we in. Omdat ieder mens uniek is geven wij advies op maat. Naast persoonlijk advies en begeleidingstrajecten verzorgen we workshops met voeding als thema. Met onze samenwerkingspartners vormen wij een platform waar zowel de fysieke als de mentale gezondheid het focuspunt is.

Onze missie is het inzetten van volwaardige voeding voor een gezonder, vitaler en gelukkiger leven voor onze cliënten.