Het aanbod van The Health Collab

Bij The Health Collab kun je terecht voor persoonlijk voedingsadvies bij gezondheidsklachten, begeleiding bij het afvallen en voor eenmalig voedingsadvies. 

Ik vraag je voorafgaand aan het intakegesprek een intake formulier in te vullen. Samen, gaan wij aan de hand van jouw informatie aan de slag met jouw hulpvraag en doen indien van toepassing een lichaamsmeting. We stellen een realistisch plan van aanpak op met daarin haalbare doelen waar jij mee aan de slag gaat.

In de vervolgconsulten behandelen we telkens een ander focuspunt en is er een meetmoment. Uiteindelijk werken we samen naar het gewenste resultaat toe. Het laatste consult staat in het teken van evaluatie over de behaalde resultaten. Jij krijgt kennis en inzicht over de voeding die je eet zodat je voortaan zelf verantwoorde keuzes kan maken.

Duidelijkheid voor alles en dus vind ik het erg prettig om eerst even kennis met je te maken. Dat kan telefonisch tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek van circa 15 tot 20 min. waarin we kunnen aftasten of we een goede match zijn.  

Prijzen: Intake van 75 min. à €80 en voor een los consult van 60 min. à € 55. Besluit je voor een begeleidingstraject te gaan dan kom je in aanmerking voor een pakketkorting. 

Je gezondheid zelf op peil houden

Volwaardige voeding uit de natuur

Een realistisch plan van aanpak en haalbare doelen

Ik ben lid van het BGN. Via je aanvullende zorgverzekering kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding voor mijn dienstverlening. Check hier of dit mogelijk is.

Wil je weten of jij en The Health Collab een goeie match zijn? 

Heb je gezondheidsklachten?

Bij klachten zoals vermoeidheid, stress, darmproblemen, depressie of stress wordt de meerwaarde van een goed voedingspatroon vaak onderbelicht of zelfs over het hoofd gezien.

Een volwaardig voedingspatroon kan jouw gezondheid en welbevinden aanzienlijk verbeteren, ondersteuning bieden en je klachten verminderen. Na het traject bezit jij inzichten en kennis over de voeding die bijdraagt aan je gezondheid.

Intake van 75 min.+ 2 vervolgconsulten van 60 min. à €175

Vervolgens kunnen er consulten worden ingepland naar behoefte.

Wil je nu actief aan de slag je gezondheid te verbeteren?

Eenmalig voedingsadvies

Ben je al goed op weg en ben je er klaar voor om de stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon?

Of heb je het besluit genomen om minder dierlijke producten te eten en je wilt deze op verantwoorde wijze (volledig) uit je voedingspatroon schrappen?

Dat kan voor wat vraagtekens zorgen.

Eet ik dan niet saai? Hoe voorkom ik tekorten of hoe zorg ik ervoor dat er voldoende variatie is in mijn maaltijden?

Je kan het hele internet afstruinen op zoek naar wat het beste werkt. Maar ik kan je tijdens een voedingsadvies consult helpen bij het samenstellen van een helder vegetarisch/veganistisch voedingspatroon. Voeding uit je eigen cultuur en keuken nemen we hierin mee.

Om tekorten te voorkomen, coach ik jou hoe jij je gezondheid zelf op peil kunt houden.

Voedingsadvies van 90 min. à €99
Vervolgens kunnen er consulten worden ingepland naar behoefte.

Wil jij lekker en verantwoord eten?

Als je wilt afvallen

Misschien heb je diëten al een keer geprobeerd maar vloog het gewicht er daarna weer 2 keer zo snel aan?
Of zijn de kilo’s er in de afgelopen jaren gewoon aan blijven hangen?

Ben jij het helemaal zat en wil je actief aan de slag naar een gezond lichaam en bijbehorend gewicht?

Bij The Health Collab hebben we het niet over afvallen met maaltijdvervangers. We leggen de focus op lekker en verantwoord eten. Om succesvol af te vallen is het van belang dat jouw lichaam voldoende voedingstoffen binnen krijgt. Voeding die je kent en die het lichaam niet vult maar voedt, heeft als resultaat verlies van overtollig gewicht, meer energie en beter in je vel zitten.

Een kort traject duurt 3 tot 4 maanden (Intake van 75 min.+ 5 consulten van 60 min.) à €299

Een intensief traject duurt circa 6 maanden (Intake van 75 min. + 7 consulten van 60 min.) à €405

Afvallen, meer energie en beter in je vel zitten?