Het aanbod van The Health Collab

Bij The Health Collab kun je terecht voor persoonlijk voedingsadvies bij gezondheidsklachten, begeleiding bij het afvallen en voor een eenmalig voedingsadvies.

Onze werkwijze:

Telefonische kennismaking
Ik vind het altijd fijn om in zo’n 15 à 20 minuten telefonisch kennis te maken. Zo weten we allebei of er een klik is en kan ik je meteen vertellen of je bij mij aan het juiste adres bent. Ons kennismakingsgesprek is gratis en natuurlijk helemaal vrijblijvend.

Intake
Voel jij een ‘JA’ dan stuur ik je een lijst met een heleboel vragen. Die vragenlijst wil ik voorafgaand aan onze intake graag ingevuld retour. Ik wil onder andere graag van je weten:
– wat je van mij verwacht
– hoe je voeding en manier van leven is,
– of je stress-gerelateerde klachten hebt,
– iets over je familiegeschiedenis
– en nog veel meer…
Dat lijkt enorm veel, maar daar ga ik tijdens de intake dieper op in. Ik doe dat om de oorzaak van je klachten te vinden en van daaruit te werken.

Voeding en leefstijl-analyse
Na de intake maak ik een uitgebreide analyse die mij de informatie geeft om je gericht te kunnen begeleiden. Ik kijk naar jou als geheel en maak een analyse van je eetwijze en manier van leven, wie je bent en hoe je je voelt. Duurzame gedragsverandering bereik je door naar de oorzaak te kijken. Ik houd je liefdevol een spiegel voor, zodat je stappen kan maken die goed zijn voor jou.

Aan de slag
Na de intake hebben we het eerste consultgesprek. Daarin maken we een realistisch plan van aanpak met haalbare doelen waar je thuis mee aan de slag gaat. We plannen ook meteen een vervolggesprek in.

Vervolgconsulten
Deze zijn bedoeld om van jou te weten wat er goed gaat en hoe ik je nog beter kan helpen de baas van je eigen lijf te zijn.
Het laatste consult staat in het teken van het evalueren van de behaalde resultaten. Jij hebt tegen die tijd kennis en inzicht zodat je voortaan zelf verantwoorde keuzes kan maken.

Prijzen: Intake van 90 min à €90,= en voor een los consult van 60min. à € 65,=. Besluit je voor een begeleidingstraject te gaan dan kom je in aanmerking voor een pakketkorting. 

Je gezondheid zelf op peil houden

Volwaardige voeding uit de natuur

Een realistisch plan van aanpak en haalbare doelen

Ik ben lid van het BGN. Via je aanvullende zorgverzekering kom je mogelijk in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van mijn dienstverlening. Check hier of dit mogelijk is.

Wil je weten of jij en The Health Collab een goeie match zijn? 

Heb je gezondheidsklachten?

Bij klachten zoals vermoeidheid, stress, darmproblemen of depressie wordt de meerwaarde van een goed voedingspatroon vaak onderbelicht of zelfs over het hoofd gezien.
Wat je eet, werkt door op alle niveaus; fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel. Als het structureel misgaat bij de vertering dan kun je de klok erop gelijk zetten dat het op andere plekken in je lichaam ook misgaat. En dat beperkt zich niet alleen tot wat je eet.

Gevoelens als boosheid, verdriet, angst of bezorgdheid die je niet of onvoldoende uit of verwerkt kunnen voor overbelaste organen zorgen en op termijn ziektes doen ontstaan. Door opvoeding, cultuur of bepaalde omstandigheden in het leven kan het zijn dat je emoties niet of niet volledig hebt kunnen verwerken.

Als natuurvoedingsdeskundige, mental coach en hormoontrainer, heb ik aandacht voor al deze gebieden wanneer het gaat om gezondheid. Anders eten en meer bewegen is natuurlijk belangrijk. Maar je genen, je omgeving, en hoe je omgaat met stress hebben ook een grote invloed. Mijn focus op hormonale disbalans zorgt ervoor dat ik de juiste informatie krijg om met jou aan de oorzaak te werken in plaats van aan de symptomen.

Een volwaardig hormoon-proof voedingspatroon kan jouw gezondheid en hoe je je voelt aanzienlijk verbeteren, ondersteuning bieden en je klachten verminderen. Na het traject bezit jij inzichten over je gedrag, en kennis over voeding die bijdraagt aan je gezondheid.

Een volwaardig voedingspatroon kan jouw gezondheid en welbevinden aanzienlijk verbeteren, ondersteuning bieden en je klachten verminderen. Na het traject bezit jij inzichten en kennis over de voeding die bijdraagt aan je gezondheid.

Intake van 90 min.+ 2 vervolgconsulten van 60 min. à €210,=

Vervolgens kunnen er consulten worden ingepland naar behoefte.

Wil je nu actief aan de slag je gezondheid te verbeteren?

Eenmalig voedingsadvies

Ben je al goed op weg en ben je er klaar voor om de stappen te maken naar een gezonder voedingspatroon?

Dat kan voor vraagtekens zorgen. Eet ik dan niet saai? Hoe voorkom ik tekorten of hoe zorg ik ervoor dat er voldoende variatie is in mijn maaltijden?

Je kunt het hele internet afstruinen op zoek naar wat het beste werkt. Maar ik kan je tijdens een voedingsadvies-consult helpen bij het samenstellen van een helder voedingspatroon. Daarbij focussen we op voeding uit je eigen cultuur en keuken.

Om tekorten te voorkomen, coach ik jou hoe jij je gezondheid zelf op peil kunt houden.

Voedingsadvies van 90 min. à €99
Vervolgens kunnen we consulten inplannen naar behoefte.

Wil jij lekker en verantwoord eten?

Als je wilt afvallen

Misschien heb je diëten al een keer geprobeerd maar vloog het gewicht er daarna weer 2 keer zo snel aan?
Of zijn de kilo’s er in de afgelopen jaren gewoon aan blijven hangen?

Ben jij het helemaal zat en wil je actief aan de slag met een gezond lichaam en bijbehorend gewicht?

Bij The Health Collab hebben we het niet over afvallen met maaltijdvervangers. We leggen de focus op lekker en verantwoord eten. Ook kijken we samen naar je gedrag rondom voeding.

Behoeften zoals troost, geborgenheid, warmte, veiligheid, gezien of gehoord willen worden, hebben we allemaal. We hebben alleen niet altijd geleerd om hier bij stil te staan en ze kenbaar te maken. Zonder het door te hebben en getriggerd door een emotie storten we ons dan op een surrogaat om daar invulling aan te geven. Eten of juist niet eten kan een surrogaat zijn voor dat wat je mist. Als je hier vaker last van hebt, steeds weer opnieuw een poging doet om gezonder te gaan eten of af te vallen, dan is het verstandig om naar binnen te gaan en verder te kijken.

Om succesvol af te vallen is het van belang dat jouw lichaam voldoende voedingstoffen binnenkrijgt. Voeding die je kent en die het lichaam niet vult maar echt voedt, zorgt ervoor dat je overtollig gewicht verliest, meer energie krijgt en beter in je vel zit. Als je begrijpt waar jouw eetgedrag vandaan komt en welke functie het voor je heeft, kun je invulling gaan geven aan wat je echt nodig hebt.

Een kort traject duurt 3 tot 4 maanden (Intake van 90 min.+ 5 consulten van 45 min.) à €340,=

Een intensief traject duurt circa 6 maanden (Intake van 90 min. + 7 consulten van 45 min.) à €440,=

Afvallen, meer energie en beter in je vel zitten?